Bij het Soester tuincentrum 't Vaarderhoogt wordt de jaarlijkse Kerstmarkt steeds groter en gezelliger. Reden voor de BasBEL om er dit jaar een uitstapje naar toe te maken met geïnteresseerde leden. De prijs van € 6,00, is inclusief koffie, gebak en vervoer.

Tuincentrum 't Vaarderhoogt, aan de Dorresteinweg 72 in Soest, organiseert al jaren een Kerstmarkt. Niet zo omvangrijk als de Duitse Kerstmarkten maar wel met een Kerststal met echte dieren, en met ieder jaar meer huisjes in Anton Pieck-stijl waar je cadeautjes koopt voor Sinterklaas of Kerstmis. Natuurlijk is er van alles te drinken, ook glühwein, en te eten. Binnen is er een groot miniatuur-winterlandschap met verlichte huisjes, treinen, kermis en nog veel meer. Vaarderhoogts Kerstmarkt is uitgegroeid tot een echt evenement. 
BasBEL organiseert er een uitstapje naar toe voor geïnteresseerde leden op maandag 26 november. De prijs van € 6,00 is inclusief koffie met gebak en vervoer. Graag opgeven per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via nummer 035-5316079 of 06-41519803.

 

 

 

RSIN = 857103337
KvK nr = 67637264