Bij het Soester tuincentrum 't Vaarderhoogt wordt de jaarlijkse Kerstmarkt steeds groter en gezelliger. Reden voor de BasBEL om er dit jaar een uitstapje naar toe te maken met geïnteresseerde leden. De prijs van € 6,00, is inclusief koffie, gebak en vervoer.

 

Kennelijk is er veel belangstelling voor eigentijdse seniorenwoningen. In ieder geval kwamen veel mensen af op de voorlichtingsavond maandag 17 september over de Knarrenhof .

De nieuwe BasBEL is vanaf heden beschikbaar.

 

 

 

 

 

Persbericht: Verslag start ANWB AutoMaatje Blaricum, Eemnes en Laren

Bij de BEL combinatie is afgelopen donderdag 28 juni, de aftrap van ANWB AutoMaatje goed begonnen.

Personeelsadvertentie

 

Voor de leden die geen auto rijden en niet meer zo vlug ter been zijn, is het soms moeilijk om alle

activiteiten bij te wonen die de BasBEL organiseert. Het bestuur is daarom op zoek naar

 

chauffeurs

Donderdag 12 juli 2018 was door de Activiteitencommissie een bezoek aan het Landje gebracht. Een mooie zonnige dag en dicht bij huis.

Mevrouw Brouwer had als welkom, een mooie bos bloemen binnen, op de tafel gezet. Koffie, thee, en zelfgemaakte cake stonden uitnodigend klaar.  De opkomst kwam, dankzij veel publiciteit die er aan gegeven was, op 36 personen.

Hieronder vindt u het Beleidsplan BasBEL 2018, dat op dinsdag 13 februari is vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering. 

 

 

Pannenkoeken eten in de pannenkoekenboerderij “De Wildenburg” even voorbij Kasteel Groeneveld.

Door Marion Hesterman

 

Op 4 april 2017 heeft de BasBEL haar eerste uitje gestart in de Wildenburg (Baarn) even voorbij Kasteel Groeneveld aan de Wildenburglaan.

Subcategorieën

RSIN = 857103337
KvK nr = 67637264