De leden hadden op de jaarvergadering van februari niet voor niets gevraagd om ..

een BasBorrel. De eerste de beste keer, op 6 maart, was het al direct druk met bijna dertig leden.  

Natuurlijk werd er veel gepraat en haalden we mooie herinneringen op. Dat ging goed samen met het spelen van potjes scrabble, rummikub of mens-erger-je-niet. Al bij de koffie of thee met koek was het gezellig, maar graag dronken we iets later ook een biertje, frisje of glaasje wijn. Of zelfs, je bent een seniorenvereniging of je bent het niet, een heus advokaatje.

Het was haast jammer dat we even na vijven moesten opbreken; aan sommige tafeltjes waren onder het genot van een drankje op dat moment diverse wereldproblemen, van het achterhaalde celibaat tot hoge reinigingsrechten, al bijna opgelost.

Gelukkig konden veel leden nog even blijven, als ze zich tenminste aan het begin van de middag hadden opgegeven, voor de warme maaltijd van Marian Roskamp.

Na afloop had het bestuur er alle vertrouwen in dat de BasBorrel een vrolijke sociale traditie gaat worden:
iedere eerste woensdag van maand om 15.00 uur in de Bongerd. (Op verzoek beginnen we niet meer om 15.30 uur, maar al een half uurtje eerder.) 

Mis het niet, zegt het bestuur tegen alle leden, en noteer als u dat nog niet heeft gedaan de data ook even in uw agenda: 
6 maart, 3 april, 1 mei, 5 juni, 3 juli, 7 augustus, 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december.

En zoals altijd bij BasBEL-activiteiten: aan het vervoer kan het niet liggen, want waar je ook woont in Blaricum, Eemnes of Laren: als je even belt met Ine (06 5156 7856) of Ellen (035 53 16079), of mailt (naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), word je gehaald of gebracht.

RSIN = 857103337
KvK nr = 67637264