Het idee van een bezoek aan de Kerstmarkt van Vaarderhoogt is in goede aarde gevallen. Veel leden gingen mee naar Soest en beleefden een gezellige middag. 

De Kerstmarkt van tuincentrum Vaarderhoogt is steeds groter geworden en trekt ieder jaar meer bezoekers. 

Misschien ook wel iets voor onze leden, dacht het Basbel-bestuur . En dat sloeg aan: zo’n dertig leden schreven zich in. Door vrijwillige chauffeurs werden die naar Soest gereden. 

 

Er was daar van alles te zien, van een stal met levende dieren tot vogeltjes voor in de kerstboom, en van kleurige kaarsen tot slimme sleetjes op wieltjes. Het weer hielp mee. Het was droog en door een beetje bewolking kwamen de duizenden kerstlichtjes des te beter uit. De meeste bezoekers maakten twee kleine rondwandelingen, één rondje buiten door het straatje met de warme kraamwinkeltjes in Anton Pieckstijl, en één rondje binnen door de grote kerstwinkel met lampjes, stalletjes, miniatuurdorp, en nog veel meer.   

Tussendoor was er pauze met koffie en gebak. Dat was niet alleen gezellig, maar ook nuttig, bijvoorbeeld door de uitwisseling van tips waar je de leukste cadeautjes voor de kleinkinderen kon vinden.


Met een tevreden  gevoel, en vaak met een paar presentjes voor Sint of Kerst, lieten de leden zich weer terug naar huis rijden. 

 

 

 

RSIN = 857103337
KvK nr = 67637264