Bijna alle ouderen zijn twee keer gevaccineerd, en de vernieuwde Activiteitenkalender laat zien dat op veel plaatsen (zoals Brinkhuis, Huis van Eemnes en Malbak) de activiteiten zijn hervat. Corona is geen excuus ...

meer om thuis te blijven.
In de benen, is het devies! De coronakilo’s moeten er weer af. Het geheugen weer getraind en de contacten weer aangehaald.

Op de Activiteitenkalender op deze website vindt u alle bijeenkomsten en activiteiten waaraan u kunt deelnemen, zowel van BasBEL als van alle ‘zusterorganisaties’ die ook actief zijn voor ouderen.
Voor het gemak is de kalender in tweeën gedeeld. Deel A bevat alle wekelijkse activiteiten; deel B geeft per maand aan wat er verder nog te doen is.
Bezoek de Kalender geregeld – hij wordt ook wekelijks geactualiseerd – en zorg dat u behoort tot de groep van actieve senioren.

Vervoer kan het probleem niet zijn, want BasBEL telt genoeg vrijwillige chauffeurs die altijd klaar staan. Bel Ellen (035-5316079) of Jan (06-15074933).

Wilt u zelf een activiteit melden of een correctie doorgeven? Graag aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

RSIN = 857103337
KvK nr = 67637264