Op dinsdagavond 16 april 2019 werd onze Seniorenvereniging BasBEL uitgenodigd voor de uitreiking van de cheque die aangemelde verenigingen voor de RABO CLUBkas-campagne zouden krijgen.

Wij hadden ons inderdaad aangemeld. Maar zonder precies te weten wat dit teweeg zou kunnen brengen togen voorzitter Rene Kemperman en secretaris Ellen de Valk naar de uitreiking van de cheques. In de gezellige zaal van de SV Huizen wachtten wij met de andere verenigings- afgevaardigden op wat zou komen. Eerst een kopje koffie en een gebakje met RABO-logo. Die hadden goede aftrek.

Wat een verrassing toen duidelijk werd dat iedere aanwezige vereniging een cheque van de RABO Gooi- en Vechtstreek zou krijgen. Feest! Bedrag nog onbekend.
Aan de BasBEL werd een cheque € 569,62 euro uitgereikt. Wij waren door veel mensen gesteund! Dat was dé voorwaarde om een cheque te mogen ontvangen. Wij waren heel blij. Grote dank daarom aan een eenieder die ons heeft gesteund.

Nu kunnen we eindelijk een geluidsinstallatie kopen. Ja, zo kan iedereen straks zonder moeite alles kan verstaan. Hiep Hoera! Dank aan de RABO!

Volgend jaar doen we weer mee, dat kunt u begrijpen!

EdV

RSIN = 857103337
KvK nr = 67637264