!

 

 

De eerste BasBel avond bij de Chinees van Eemnes op 24 mei was een groot succes. Tussen 5 uur en half 6 was de inloop gepland, maar na vijf minuten was het restaurant al helemaal vol met 50 BasBellers.

Met een drankje op tafel werden al snel veel herinneringen opgehaald en kennismakingen vernieuwd.  'Het is erg fijn om er weer eens uit te zijn' zei een van de deelnemers.

Na eerst van het voorgerecht te hebben genoten, ging het grote buffet open met een flinke keuze aan gerechten en groenten. "Heel goede kwaliteit" was het oordeel van de Basbellers.  De staf en de bediening van de Chinees van Eemnes maakte zeker zijn reputatie weer waar. Rond acht uur na de koffie en de thee ging iedereen weer heel tevreden naar huis. "Moeten we zeker elk jaar herhalen" vonden veel Basbellers.

Voor wie het gemist heeft, of op de reservelijst staat: Er is nog een 2e kans op woensdag 1 juni a.s. Er is dan plaats voor ca. 20 , en er zijn nog een paar plaatsen vrij, Inloop vanaf 17 uur; kosten voor Basbellers € 15 pp, introducé ś € 22. Drankjes voor eigen rekening. Voor wie dat nog niet gedaan heeft: Aanmelden bij René Diesveld, tel 06-20410453 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En wie nog meer gezelligheid wil, kan natuurlijk ervoor eerst naar de maandborrel gaan in de Bongert. Die begint om 14u30!

 

 

 

RSIN = 857103337
KvK nr = 67637264