Het kerstdiner 2017,

 

Het kerstgevoel kwam zeker boven op, woensdagavond in de feestelijk versierde Koetshuyszaal van Eemland.

 

Je bent allen samen en geniet ervan om bekenden weer aan te treffen aan de mooi gedekte ronde tafels van restaurant Eemland. De saamhorigheid speelt hierbij ook een grote rol.

 René Kemperman, voorzitter van de BasBel vereniging, verwelkomde de gasten waaronder de’Weidevogels’ zangers. Enkele bestuursleden werden voorgesteld aan hen waarvoor deze personen nog onbekend waren.

 

 

 

Het koor zorgde voor de omlijsting van de avond. Dirigent, gitarist Leon Lutterman begeleide samen met Nico Wolters op de Accordeon, de “zangers “. !

Zij brachten met veel verve, enthousiasme en kennis van zaken, mooie liederen ten gehore. De volgende songs werden wel of niet meegezongen door de gasten. Alleen “Kerstdroom " door Leon zelf gecomponeerd, was geheel nieuw.

 

Repertoire :

Leise rieselt der snee – Heino             Feliz Navidad – Jose Feliciano                  

Kerstdroom- Leon Lutterman              Jingle Bells

Susa Nina – Louis Neefs.                     Gloria in exelsis deo

The first Noël – John Denver              Hallelujah – Leonard Cohen

Nu Suyt wellecome                              Wish you a merry Christmas.

                                                            Stille Nacht.

Zo te vernemen heeft een ieder zich geamuseerd. Dit was ook de doelstelling van deze happening. Voor BasBEL een reden, om dit evenement zo mogelijk in 2018 te herhalen Of dit mogelijk blijkt valt nu nog te bezien. U hoort tijdig hiervan middels de Activiteitencommissie. Eerst nog de jaarvergadering met Bingo die gehouden gaat worden op 13 februari 2018 om 14.00 uur in Cafe Staal. Wakkerendijk 23 Eemnes..

Denk er ondertussen nog eens over na om lid te worden van de BasBEL Vereniging. Het ledenaantal is bepalend voor de activiteiten die ontplooid kunnen worden. Wij laten van ons horen.! Zeg nu alvast HARTELIJK WELKOM.  

Namens het BasBel Bestuur

Marijcke Beel, Secretaris.

 

RSIN = 857103337
KvK nr = 67637264