Het Landje

Door Marijcke Beel

Donderdag 6 juli  jl. was  door de Activiteitencommissie  een bezoek een ‘het Landje’ gepland.

 Leek ons  een leuk uitstapje, makkelijk en dicht bij huis!

Bij aankomst stond de poort al uitnodigend  wijd open om de BasBEL- leden welkom te heten. Mevrouw Brouwer (eigenares)  had gezorgd dat  koffie, thee en zelf gemaakte cake al

 

klaar stonden. Het weer was drukkend warm. Misschien heeft dit er toe bijgedragen dat  de opkomst  minimaal   genoemd mag worden, voor beiden partijen een teleurstelling.

 

 

 

De aanwezigen  hebben volop  kunnen genieten  van de mooie aangelegde tuin waarin bloemen, planten en fonteinen het oog streelden. Rond de buxus  was het groen geknipt  in de letters:  ‘HET  LANDJE ‘’  om de bezoekers te herinneren  aan waar zij zich bevonden.  Dit alles wordt dagelijks  door mevrouw Brouwer onderhouden.

 

Haar dagtaak begint om 8.30 uur. Moe, tevreden  en voldaan  kan er om 17.30 uur naar huis gegaan worden.  Tussendoor worden er nog  groepen  bezoekers ontvangen.

  

Dat zij ‘ groene vingers’ heeft en liefde  voor  zogezegd haar ‘troetelkind’ is alom bekend. Er valt nog een stukje kunst  te vermelden: prachtige vazen en  tafelbladen staan er met mozaïek ingelegde bladen, door mevrouw Brouwer zelf vervaardigd. Dezen kom je tegen  op het terras en in de tuin. Onder de grote parasols is het prettig vertoeven  met een drankje om intussen van het mooie uitzicht op de tuin te genieten..  

Na afloop nog gezellig nagepraat . Mevrouw Brouwer , heel veel dank  voor de prettige, gastvrije ontvangst. Volgende keer hopen wij met meer leden  terug te komen. We houden  een bezoek  aan “Het Landje “  zeker in gedachten.

 De activiteitencommissie.

RSIN = 857103337
KvK nr = 67637264