Seniorenvereniging BasBEL / Bibliotheek Gooi en Meer / Radio 6fm.

Ellen. M.A. de Valk
Patrijzenhof 80
3755 ET   Eemnes
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderwerp:  raadsverkiezingen 2018,
lijsttrekkersdebat in Eemnes en Blaricum.

                                                                                                          Eemnes, 16 januari 2018.

 

 

Geachte lijsttrekkers én (aspirant)leden van de gemeenteraad in Blaricum,

 

Op 12 november j.l. informeerden wij de fractievoorzitters over het in Blaricum en Eemnes te organiseren lijsttrekkersdebat, dat uitgaat van de BasBEL in samenwerking met Radio6fm en wordt ondersteund door de Bibliotheek Gooi en Meer. Beide debatten worden live opgenomen door 6FM en later in de week uitgezonden;  6fm zorgt ook voor het geluid (2 vaste microfoons en een loopmicrofoon). Het doet ons deugd al diverse positieve reacties te hebben ontvangen.

In Laren was reeds eerder een dedat georganiseerd, op 13 of 15 maart in het Brinkhuis onder leiding van Leo Jansen. De BasBEL zal daarbij aanwezig zijn, maar in Laren niet zelf een lijsttrekkersdebat organiseren.

Voor Eemnes is het debat op 14 maart 2018 in de bibliotheek aan het Plantsoen met Marcel Peek.

 

In Blaricum:     in Blaercom op 12 maart 2018, start 20.00 uur

                        Debatleider:  Kent Hanson

 

De drie gemeenten Laren, Blaricum en Eemnes hebben, na het fiasco met de ANBO, sinds 1 januari 2017 een eigen seniorenvereniging “de BasBEL”. In het gebied van de BasBEL wil onze vereniging er voor zorgen dat ouderen zo lang mogelijk, zowel zelfstandig als sociaal, kunnen functioneren in hun omgeving. Uw partij met plaatselijke vertegenwoordigers in de gemeentelijke politiek kan hieraan belangrijk bijdragen. Vandaar dat de BasBEL in uw nieuwe verkiezingsprogramma voor de periode 2018-2022 graag een paragraaf zou zien over de zienswijze hoe uw partij aankijkt tegen ondermeer huisvesting en zorg voor senioren.  

 

Graag ontvangen wij een exemplaar van uw verkiezingsprogramma voor 2018-20122. Dit kan per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wij zien uit naar het debat waarin, wat ons betreft, zeker aan de orde komen de ouderenzorg in al haar aspecten in Eemnes én de BEL-gemeenten,  het sociaal domein, en de consequenties (met name voor de ouderen) van de vóór- en tegens van mogelijke bestuurlijke veranderingen in de BEL-combinatie. Uw verkiezingsmateriaal als affiches e.d. kunt u natuurlijk ophangen en uitreiken. De bevestiging van uw deelname ontvangen wij graag snel, in ieder geval, in verband met de organisatie van het debat voor 8 februari a.s.

 

Met vriendelijke groeten,          

 

R. Kemperman, voorzitter seniorenvereniging BasBEL    

RSIN = 857103337
KvK nr = 67637264